dimarts, 13 d’agost del 2013

Visita a Proteger los Inocentes 29/07/2013

Ahir voluntaris de l’ Associació Vilanimal vàrem visitar Proteger los Inocentes. Per qui no els coneixeu, Proteger los Inocentes és una espècie de santuari per aquells animals que per edat o condicions físiques tenen poques possibilitats de trobar una llar. Vam aportar el nostre granet de sorra portant pinso, mantes pels freds hiverns, raspallant gossos i ajudant en el que ens van demanar, dins del poc temps de què disposàvem.

El viatge de tornada tampoc el vàrem fer amb els cotxes buits. Amb nosaltres venien la Salma i els seus tres cadells (Duna, Mel i Gossi), en Rocky, un preciós cadell de pastor alemany de 3 mesos i 5 cadells d’uns dos mesos que ens acabàvem de trobar abandonats a la cuneta d’un camí rural; els hem batejat com Oscar, Ingrid, Raquel, Marta i Rosa (per què serà?). :)

Hi tornarem, que ens va agradar molt compartir aquesta estona amb ells i us animem a tots a què aneu a veure la gran feina que fan a Proteger los Inocentes i els ajudeu amb el que pugueu. Tots els peluts que són allà us ho agrairan amb escreix.

Ens ajudeu a difondre’ls i trobar-los una bona llar? Li vols donar tu?