diumenge, 1 de juliol del 2012

ACTIVITATS DE L'ASSOCIACIÓ PER AQUEST ESTIU

Amb la última vilapassejada i fira medieval Vilanimal es despedeix fins setembre  de les activitats gratuïtes que ha anat desenvolupant durant tot aquest any per fomentar la tinença responsable i lúdica amb els nostres gossos.

 Els voluntaris de l'associació ara necessitem focalitzarnos en el gran objectiu prioritari, que per manca de temps, financiació i mans s'ha relentitzat aquests mesos: la construcció del Vilarefugi per animals abandonats que s'ubicarà a la carretera de Cardedeu a Canoves.

Per això us volem animar si sou paletes, fuster, ferrers, ingeniers o simplement manetes a ajudar-nos aquest estiu en construir el Vilarefugi. Volem intentar tenir-lo a punt a setembre! esperem estar de sort i entre tots donar la gran empeta que es necessària!

I recordeu que el finançament també es clau i que sense els donatius dels particulars el Vilarefugi no serà possible ja que no tenim cap finançament públic i els únics ingresos actuals són  els de les fires, encants solidàris i quotes dels pocs socis que som.
Per això us animem a fer-vos socis i col·laborar amb el vostre granet de sorra que a més serà compensat amb descomptes i activitats que l'associació fa pels socis, són només 5 euros al més i es pot fer molt amb això!

Per fer-vos voluntaris o socis contacteu a associaciovilanimal@hotmail.com